Runi Sk120

RUNI SK120 is de perfecte oplossing voor milieubewuste supermarkten, retailers in elektronica en apparaten, visbedrijven en andere bedrijven die hun afvalkosten willen minimaliseren.

Runi heeft een kleine compactor voor EPS (Geexpandeerde polystyreen, ook "piepschuim" genoemd) ontwikkeld, die geschikt is voor de detailhandel en kleinere industriële bedrijven. Gebruikte verpakkingen en verpakkingsmaterialen gemaakt van EPS in de detailhandel en industriële sectoren nemen veel ruimte in beslag en vereisen een frequente inzameling. EPS kan niet worden gecomprimeerd in gewone afvalpersen. Runi schroefverdichter lost zowel het probleem van ruimte als afval op.

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Lost afvalproblemen effectief op, bespaart ruimte, verwerking en verzameling. Samengeperst EPS-materiaal kan voor recycling worden verkocht, wat zowel het milieu als de financiën van het bedrijf ten goede komt. Zelfs kleinere bedrijven ervaren een snelle return on investment. Het is een kleine compactor voor bedrijven met beperkte, toch regelmatig hoeveelheden EPS die kunnen worden beheerd door handmatig te voeren. Met afmetingen van slechts 1,75 x 2,95 x 0,50 m (HxLxW) is het gemakkelijk om ruimte te vinden voor de machine in het magazijn of naast de productielijn.

De SK120 comprimeert de EPS in de verhouding 50:1. Dit geeft een dichtheid van ongeveer 300 kg/m³. De compactor is uitgerust met een gemakkelijk af te lezen ampèremeter, waardoor het heel eenvoudig is om de verdichting aan te passen. 

Capaciteit: comprimeert tot 18-20 kg EPS per uur, max. 4 uur gebruik per dag, motor 1,5 kW.


PDF downloaden


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT